Afscheid (traantje, traantje) - Reisverslag uit Cusco, Peru van Thirza Monster - WaarBenJij.nu Afscheid (traantje, traantje) - Reisverslag uit Cusco, Peru van Thirza Monster - WaarBenJij.nu

Afscheid (traantje, traantje)

Door: Thirza Monster

Blijf op de hoogte en volg Thirza

24 December 2005 | Peru, Cusco

Hej allen en vooral arjan!!!!,

Het is bijna zover (5 januari!!!, aaaahhhh) en het begint al wat te kriebelen. De afscheidsronde is al begonnen en ik ben er dan ook bijna klaar voor. Voor degene die het nog niet weten, zal ik nog ff in het kort uitleggen wat ik in Peru allemaal ga uitspoken. Deze reis is onderdeel van mijn studie antropologie. In het veld zal ik een onderzoek gaan uitvoeren onder straatkinderen. Het is de bedoeling dat ik besluitvormingsproccessen in kaart ga brengen. Naast het onderzoek, zal ik natuurlijk ook nog allemaal leuke dingen gaan doen, hopelijk een reisje naar Machu Picchu en naar de jungle. Ik verblijf bij een organisatie die met straatkinderen werkt, genaamd asociacion hogares libertad, wat zoiets betekent als vrije huizen. Bij deze organisatie zal ik de meeste tijd doorbrengen.
Mijn postadres zal dan ook de komende drie maanden als volgt zijn:
asociacion hogares libertad
huayruropata 1234
wanchaq, cusco, peru.
tel: 0051-(0)84-222653.

Waarschijnlijk neem ik m'n mobiel ook mee, dus daarop kunnen jullie me altijd bereiken.

Allemaal en ook arjan!!! hele, hele fijne feestdagen toegewenst!!

• 28 December 2005 - 17:34

De Kale:

Ik zal zeker een traantje moeten weg pinken maar daarom hoop ik dat je ook goed kontact hou dan zal toch ook weer dicht bij ons zijn . kusjes je oompie

• 30 December 2005 - 08:39

Arianne:

Hey Thirza! Bij deze wens ik je nogmaals heeeel veeeel succes maar vooral veel plezier in Peru! Ik ga je proberen te volgen hoor vanuit Suriname! xxx Arianne

• 30 December 2005 - 13:02

Arjan (die Lange):

he thirz heel veel plezier in peru en ik kom je een keer opzoeken denk ik?! heel misschien! als ik in de buurt ben maar ja bij deze wil ik ruud ook even naar voren halen die staat nog nergens vernoemd en ook voor ruud is het een heel avontuur nou allebei veel geluk en sterkte en plezier in 2006

• 30 December 2005 - 23:55

Eefje:

Hey Thirza!

Heel erg veel plezier in Peru, en natuurlijk heel veel succes met je onderzoek! Ik zal je ook proberen te volgen, maar dan vanuit Hawai'i!

Groetjes Eefje

• 04 Januari 2006 - 07:22

De Kale:

Lieve schat nog ff een paar uurtjes en dan is het zover heb je je meeste spullen al gepakt ben je echt niks vergeten ok dan ben je er klaar voor (het grote avontuur). Ik zou zeggen goede reis en vergeet ons niet.Geef ff een mailtje als je goed ben aangekomen doeiiiiiiiiiii tot later op het net.

• 04 Januari 2006 - 11:01

Eefje:

Hey Thirza! Heeeel erg veel plezier in Peru, en succes met je onderzoek!

Groetjes Eefje

• 04 Januari 2006 - 13:14

Marlous:

heej Thirza,

Nog 1 dag en dan ga je weg!! Heel veel plezier en suc6 in Peru :)Gaat vast helemaal goedkomen!!

Liefs Marlous

• 04 Januari 2006 - 17:28

Laura, Lorena Y Miranda:

un poco sobre la carta:

estas cosas son: para tus manos y tu piel, tus orejas y tus labios.
    para saber que dia y que hora es.
    para que anotes todo, todo, todo, asi luego nos cuentas paso a paso todo lo que viviras en Peru.
    para tu viaje, que espero sea muy feliz y logres todo lo que te has propuesto.
    no nos olvides, te queremos mucho.

• 05 Januari 2006 - 04:43

De Kale:

Goedemorgen nou today is the day ik hoop dat het een hele gave ervaring wordt waar je later met veel plezier op terug kan kijken Blueeye i wish you all the best much kisses and please take care.@@@@@@@@@%%%%%%*****